MediHoney

Barrier Cream

Medihoney Barrier Cream wordt gebruikt als er optimale bescherming nodig is zoals bij wondranden, urine incontinentie, diarree, kleine wondjes, na radiotherapie, peeling, decubitis, huidschimmels (zwemmerseczeem) en bij veelvuldig handen wassen.

Medihoney is de wereldstandaard in medicinale honing en onderscheidt zich door haar hoge antibacteriële werking en sterke genezingsstimulerende eigenschappen en helpt de zuurgraad van de huid in stand te houden.

Derma Cream

MediHoney Derma Cream is vochtregulerend en kan gebruikt worden bij een extreem droge huid, eczeem, “krentebaard”, psoriasis, tijdens radiotherapie, ontstoken of geïrriteerde huid en bij acné.

Medihoney is de wereldstandaard in medicinale honing en onderscheidt zich door haar hoge antibacteriële werking en sterke genezingsstimulerende eigenschappen en helpt de zuurgraad van de huid in stand te houden.

Peclavus

Peclavus is een Duits product van zeer goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De naam Peclavus staat al meer dan 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten. Derhalve zijn Peclavus producten dan ook alleen te verkrijgen bij uw Pedicure. De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd. Ze bevatten dan ook geen aardolieprodukten (vaseline, paraffine) meer, geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. De peclavus producten zijn niet op dieren getest. Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten.

Strenge hygiëne en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. De meeste Peclavus-producten zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natrue-Gutesiegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.
Dit Natrue-Gutesiegel garandeert:

 • Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
 • Milieuvriendelijke verpakking
 • Geen synthetische reuk- of geurstoffen
 • Geen aardolieproducten
 • Geen silliconenderivaten
 • Geen genetisch gemodificeerde stoffen
 • Niet op dieren getest

 

Bij mij zij de onderstaande vier peclauvs-productlijnen te koop of te bestellen:

Voorbeeld van enkele peclavus producten

Voetcrème vettend

De ideale verzorging bij een ruwe en droge huid, bevordert de zelfgenezing van de huid en de regeneratie van de huid. Heeft een vettend effect op de huid zonder een vetfilm op de huid achter te laten. Het product trekt goed in. Ideaal voor de dagelijkse verzorging van de voeten.

Voetcrème sensitive tea tree olie

Is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid. Trekt goed in, laat geen vetfilm achter, vermindert huidirritaties, beschermt tegen transpiratiegeur. Voorkomt voetschimmel. Zeer geschikt voor diabetespatiënten.

Verwarmende voetcrème

Bevat vitaliserend gemberextract. Werkt stimulerend en verwarmt op natuurlijke wijze. Ideaal in koude jaargetijden. Bij koude voeten en bij een slechte doorbloeding van benen en voeten. Daarnaast verbeteren waardevolle oliën het vochtgehalte van de huid.

Verkoelende voetgel

Huidverzorgende gel met een verzorgend, verkoelend en desodoriserend effect. Bevat Hamamelis, aloe vera en menthol. Voor een snelle reactivering van vermoeide voeten.

Basic creme granaat

Bevat en zeer groot aantal polyphenolen en is daardoor en prima anti-oxidant. Werkt regenererend en verzorgend. Ideaal voor de vermoeide huid. Bevat een waardevolle samenstelling van natuurlijke granaatappel en hoogwaardige oliën uit rozebottels en macadamianoten.

Basic wijnblad creme

Om zware benen weg te masseren. Bevat rode wijnstokbladeren, arnika, gindeng en paardekastanje. Het sap van aloe vera bladeren en panthenol zorgen voor een zachte gladde  huid. De creme vermindert lichte zwelling en heeft een gunstige werking op de beenaderen.

Peeling granaat

Bevat een groot aantal aan bio-actieve werkstoffen. Bevat een grote hoeveelheid flavonoiden, anthocyanen en een groot aantal polyphenolen die een gunstige invloed hebben op de celgroei en celregulering. Het is rijk aan kalium en bevat o.a. vit.C calcium en ijzer. Het werkzame effect wordt juistbepaald door de samenwerking van al deze stoffen. De ideale dieptereiniging met heel goede regenererende en verzorgende eigenschappen. Hiervoor zorgen granaatappel-extract en hoogwaardige oliën zoals amandelolie, arnika-olie en jojoba-olie. Heel goed te combineren met granaatappel voetcreme.

Wolvet voetencrème

De natuurlijke bescherming van wolvet, sterk vettend en vocht inbrengend.
Verhindert vochtverlies en biedt een beste bescherming tegen alle weertypes.
Ook goed te gebruiken voor een geïrriteerde huid en gevoelige huid.
Bevat zuivere wolvet en advocado-olie. 

Elasto gum

Elastogum, een waterdicht fixatieverband

Elastogum® beschermt de wond tegen water en vuil. Fixeert pleisters en verband.

Producteigenschappen:

 • Waterdicht en ademend
 • Zelfhechtend
 • Elastisch in de lengte en in de breedte
 • Past altijd
 • Sterk

Waterdicht en ademend Uw wond blijft droog, maar er kan nog steeds zuurstof bijkomen.

Zelfhechtend Elastogum® hecht uitsluitend aan zichzelf. Het product plakt niet aan uw wond, huid of haar en is pijnloos verwijderbaar

Flexibel en sterkElastogum® is gemaakt van creperubber, een flexibel en robuust materiaal dat zorgt voor een prettig voelende, goede bescherming van uw wond. Indien noodzakelijk kunt u uw activiteiten – na het aanbrengen van Elastogum – voortzetten.

*Elastogum is luchtdoorlatend en waterdicht getest door TÜV Rheinland Nederland B.V.

Dimanche ureumline

Droge huid is hinderlijk en komt veel voor. Droge huid is niet elastisch en vertoont plekken met eelt. Dit verhoorningsproces kan kritische verslechtering van de huidkwaliteit tot gevolg hebben. Zo vormen kloofjes en barsten in eelt en in de opperhuid aantrekkelijke broedplekken voor schimmels . Bij diabetici dient de vorming van huidkloven voorkomen te worden. Verdroging en verhoorning van de huid kan actief worden voorkomen door de verzorging van de huid met ureumhoudende crème. Maar traditionele crèmes zijn vet en sluiten de huid ongewenst af. De huidmilks van Ureumline zorgen voor een langdurend actief herstel van de huid van handen, voeten, gezicht en lichaam.

Bevat geen vet of olie - Plakt niet aan de huid - Herstelt het vochtgehalte in de huid - Verstopt de poriën niet - Ook aanbevolen bij diabetici -

Dimanche Anti-schimmelvoetcreme (Ureumline Huidmilk H7)

Deze huidmilk werkt actief tegen schimmels en herstelt de door schimmel beschadigde huid met behulp van huidherstellende eigenschappen van 10% ureum en allantoine. Geeft direct verlichting op jeuk en irritatie van de aangetaste huid. Dimanche Huidmilk H7 is bewezen actief tegen het grootste deel van de voetschimmels, bacteriën en huidschimmels. Ook ter voorkoming van voetproblemen bij extreem droge huidtypen of eeltvorming die een verhoogd risico opleveren op infectie van bacteriën, gisten of huidschimmels. Kloven en huidbarsten vormen een ideale broedplaats milieu voor de ontwikkeling van micro-organismen.  Handzame tube 100ml. Parfum en parabeenvrij. Ook aanbevolen voor gebruik bij diabetici.

Dimanche Intensive Cure Gel (gel tegen schimmelnagels)

Dimanche Intensive Cure Gel bestrijd actief de schimmels en/of gisten die schimmelnagels veroorzaken. 'Kalk'nagels worden veroorzaakt door een schimmel of gist of combinatie hiervan en zijn erg hardnekkig.De nagelschimmelinfectie (mycose) is herkenbaar aan een verkleuring/verdikking van de nagelplaat, welke zich uitbreid (onder de nagel/ over het nagelbed heen). De infectie zit in en onder de keratinestructuur van de nagel en veroorzaakt verkleuring en hinderlijke vervorming/verdikking van de nagelplaat.    
 

Callusan Extra

Speciale formule voor de extreem droge huid, dankzij een verhoogd ureum gehalte (>10%) en stearinezuur. Geschikt voor extreem droge en gevoelige huid.

De Callusan voordelen:

 • trekt snel in de huid
 • geen vettige film na gebruik
 • verstopt de poriën niet
 • neutrale resp. aangename geur
 • dermatologisch getest
 • textiel en kousen kunnen meteen worden aangetrokken